Om Nimand A/S


Vid den tiden
Nimand A/S har sedan 1987 varit en professionell och trogen partner till flera branscher. Restauranger, bensinstationer, hotell, matsalar och snabbmat platser har försetts med effektiva lösningar för att inkludera: Beverage Systems, kassaapparater, ismaskiner, videoövervakning och Spirits anläggning.

I dag
Idag fokuserar Nimand A/S för att utöka användningen av helautomatiska kaffemaskiner som konsekvent levererar bra och konkurrenskraftiga kaffespecialiteter i en kort tid, till glädje för kunderna på bensinstationer, restauranger, caféer och anställda på kontor över hela landet.

Nimand A/S. Dessutom Juicekylare, ismaskiner, sprit styrsystem, specialiserat på vattenrening, osv. till alla som söker en långsiktig kvalitet lösning.

Nimand A/S har en fast anställda servicetekniker göra serviceavtal på alla maskiner. Detta säkerställer att alla kunder att deras utrustning är alltid i toppform, redo för nästa "ryck" i restaurangen eller kaffe törstiga gäster på kontoret.

Framåt
Nimand A/S har fortsatt ambition att vara en pålitlig handelspartner för att kunna erbjuda de senaste produkterna av högsta kvalitet, i kaffemaskiner och system dryck, inte minst för att erbjuda bästa service från engagerade tekniker.